Хасан Азис отново ще ръководи Сдружението на общините

Кметът на Кърджали Хасан Азис бе преизбран за нов мандат като заместник-председател на Националното сдружение на общините. Той ще бъ

Кметът на Кърджали Хасан Азис бе преизбран за нов мандат като заместник-председател на Националното сдружение на общините. Той ще бъде част от Управителния съвет в мандата 2019-2023 година.
„Работният климат в УС на НСОРБ ще продължи да поддържа добрия тон в междуличностните отношения в интерес на българските общини, независимо, че членовете му са от различни политически сили“, категоричен бе Хасан Азис.
Той посочи, че Националното сдружение продължава да бъде най-голямата неправителствена организация, и като сдружение е представителна организация на местната власт и ще отстоява пред правителството и Народното събрание интересите на гражданите на страната по посока на по-голяма децентрализация – за повече пълномощия на общините и за повече данъчни приходи на общините.
„Вярвам, че просперитета на Българската община ще се случи, само ако заедно вървим към една силна и децентрализирана местна власт!“, посочи Хасан Азис.
24rodopi.comCOMMENTS

WORDPRESS: 0