Хасан Азис: Отказах се!

Хасан Азис: Отказах се!

„Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали. Множество започнати проект

„Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали. Множество започнати проекти в града, поетите ангажименти към гражданите, както и многото работа, която ни чака в общинската администрация, ме убедиха, че мястото ми е тук, в града“, обяви кметът на Кърджали Хасан Азис.

Припомняме, че той беше поставен на второ място в листата, но още в началото на кампанията Хасан Азис обяви, че ще остане на кметския стол.

За подсилване на листата на трето място беше вписан областният лидер на ДПС Ресми Мурад, който също няма да приеме спечеления мандат, въпреки желанието на структурите да го видят в Народното събрание.

„Считам, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поех лично политическата и морална отговорност за резултата от вота“, допълва Хасан Азис.

Зам.-председателят на ДПС коментира и изборните резултати.

„ДПС отбеляза много добър успех в Кърджали на тези избори. Благодарение на доверието, което гражданите ни гласуваха отново, ДПС затвърждава представителството си в следващия парламент.

Още веднъж благодаря на всички граждани, които направиха правилния избор и подкрепиха идеите и вижданията на ДПС за развитие на България през следващите 4 години!“, отбеляза Хасан Азис.

Припомняме, че ДПС спечели 3 мандата в 9-ти Кърджалийски многомандатен район, получавайки подкрепата на над 45 000 избиратели.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0