Хасан Азис: Не насаждайте омраза срещу човека с COVID-19! Всеки от нас е с риск да се зарази, ограничете контактите си

„Съграждани, както по-рано стана ясно в Кърджали има случай на коронавирус. Нека проявим спокойствие и разбиране и не се

„Съграждани, както по-рано стана ясно в Кърджали има случай на коронавирус. Нека проявим спокойствие и разбиране и не се насажда агресия към човека и неговите близки! Всеки един от нас е с риск да се зарази, затова за пореден път се обръщам към вас и призовавам за максимално ограничаване на контактите!“, с тези думи се обърна към кърджалийци кметът инж. Хасан Азис.
Както вече 24rodopi.com писа, 57-годишният Е. от квартал „Веселане“ е настанен в Инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.
„Ограничете максимално и движението на Вашите деца и близки възрастни хора!
Изпълнявайте изискванията за хигиена и пътувания, не посещавайте паркове, градинки и детски площадки!
Продължаваме да регистрираме самотни възрастни лица, за да им бъде осигурена медицинска помощ и хранителни продукти, и лекарства .
Имаме направен регистър с доброволци, които са в готовност да се включат!
Стойте вкъщи, нека бъдем отговорни!
Благодаря на колегите от общината, на ОДП- Кърджали и РЗИ- Кърджали за професионалното изпълнение на задачите, свързани с проверки и контрол на хора, поставени под карантина, на територията на цялата община. С благодарност се обръщам и към медицинските специалисти на Кърджали!
Нека помогнем на хората, които са на първа и втора линия в борбата за нашето здраве!“, споделя още кметът на Кърджали.
Установени са всички контактни със заразения с коронавирус, съпругата му не е болна. 57-годишният Е. се занимавал с дребен бизнес – четете тук
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0