Хасан Азис и Ресми Мурад се срещнаха с кметове в европейската част на Турция

Хасан Азис и Ресми Мурад се срещнаха с кметове в европейската част на Турция

Пратеници на ДПС проведоха срещи в европейската част на Турция, като разговаряха с кметове, председатели на Общински съвети и изселниче


Пратеници на ДПС проведоха срещи в европейската част на Турция, като разговаряха с кметове, председатели на Общински съвети и изселнически лидери.

„С кмета на община  Одрин Реджеп Гюркан  обсъдихме  сътрудничеството между местните власти от двете държави. Дългогодишно приятелство свързва двете общини в много проекти и инициативи. На срещата се поздравихме и със зам.-кмета на Чорлу и координатор на ДПС – район Тракия, Гюнер Четин. С председателя на Областната структура на ДПС-Кърджали Ресми Мурад и председателя на Общинската структура на ДПС-Кърджали Лятиф Расим посетихме стаята на Ататюрк, която се намира в сградата на общината“, разказа за първата среща в южната съседка кметът на ДПС и зам.-председател на ДПС инж. Хасан Азис.Днес Азис, Мурад и Расим се срещнаха с кмета на Люлебургас Мурат Геренли, с кметовете на Чорлу в предишния мандат и настоящия – Ахмед Саръкурд и Юнал Байсан, с кметовете на Текирдаг Кадир Албайрак и на Силиври Волкан Йълмаз.

На снимките: Срещата в община Силиври. И новият фен на „Арда 1924“ се казва Кадир Албайрак

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0