Хасан Азис: ДПС иска да бъде част от решението на проблемите, натрупани през последните 15 години!

Хасан Азис: ДПС иска да бъде част от решението на проблемите, натрупани през последните 15 години!

„Дълбоко съм убеден, че това, което се повтаря, особено от медиите, не е правилно, а именно, че никой не иска ДПС. Тази мантра за

„Дълбоко съм убеден, че това, което се повтаря, особено от медиите, не е правилно, а именно, че никой не иска ДПС. Тази мантра започна да се повтаря през последните 4-5 години, когато в сегашното управление влязоха националистите и фашистите“, заяви в предаването „120 минути“ по бТВ кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС.

Да бъде опозиция до дупка не е политиката на ДПС, отбеляза още Хасан Азис.

„Важността на тези избори е много дълбоко осъзната не само от ръководството и лидерите на ДПС на различните нива, но и от всеки нас съмишленик. ДПС иска не само да бъде част от управлението, а иска да бъде част от решението на проблемите, натрупани през последните 15 години“, подчерта заместникът на Мустафа Карадайъ.

Той се надява на диалог между партиите след 4 април и ясно формулиране на приоритетите на държавата.

„След като партиите се позиционират в парламента, ще имаме достатъчно време да намерим общите си точки“, допълни Хасан Азис.

На въпрос защо в Кърджали са номинирали Делян Пеевски за депутат, Хасан Азис обясни, че той е издигнат от много структури в страната заради дейността си.

„През последната година по време на пандемията той беше един от хората, които бяха най-активни по отношение на дарителството“, обясни той.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0