Хасан Азис: Днес е историческата футболна битка! Сърцата ни са със "Сините от Кърджали"! (видео)

Хасан Азис: Днес е историческата футболна битка! Сърцата ни са със "Сините от Кърджали"! (видео)

Днес предстои исторически финал за Купата на България по футбол – ПФК „Арда“ се изправя срещу отбора на ЦСКА в дългоо


Днес предстои исторически финал за Купата на България по футбол – ПФК „Арда“ се изправя срещу отбора на ЦСКА в дългоочаквана битка.

ПФК Арда е млад клуб във Висшия ни ешелон и съм горд и щастлив, че още във втората година, в която се състезава в елитната група, успя да стигне до такъв двубой. Момчетата излизат изключително подготвени на терена, а сърцата на всички верни фенове на любимия отбор ще са с тях на столичния стадион „Васил Левски“.

За 96-годишната си история отборът на Арда е играл на този стадион едва три пъти, и то в последните години. Макар и с толкова малко на брой двубои, отборът-гордост на Кърджали не е допуснал нито един гол във вратата си! С днешния мач е направена първата стъпка към новите успехи на момчетата от Кърджали, които освен гордост за града ни, са и невероятен пример за младите и децата.

Като кмет съм горд от младите надежди, които тренират на стадион „Арда“. Това беше и целта на основния му ремонт – да е притегателно място за спорт и за професионалисти, и за любители.

Напомням, че общинската администрация е монтирала видеостена пред Дома на културата, на която мачът ще се прожектира на живо. Той започва в 19.30, пространството пред видеостената е дезинфекцирано, и моля за спазване на всички противоепидемични мерки.

Това каза във видеообръщение, публикувано на фейсбук страницата му, кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис.

 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0