Хасан Азис: Да намерим онзи път, който да ни даде възможност да кажем, че днес е времето на ДПС и МДПС

Хасан Азис: Да намерим онзи път, който да ни даде възможност да кажем, че днес е времето на ДПС и МДПС

 „​В условията на дълбока криза в нашето общество, белязано от пандемия, липса на политически и управленски диалог, ли


 „​В условията на дълбока криза в нашето общество, белязано от пандемия, липса на политически и управленски диалог, липса на доверие между управленски елит и гражданско общество и ред други негативни диагнози погледът ни е насочен към самите нас и собствената си отговорност. И да намерим онзи път, който да ни даде възможност да кажем, че днес е времето на ДПС и МДПС!“, отбеляза в обръщението си д-р инж. Хасан Азис на VIII-та Национална Конференция на Младежко ДПС, което започна с думите „Поздрави от Столицата на Толерантността и младежкия дух на Кърджали!“.

Както вече 24rodopi.com писа, висшият форум се проведе онлайн и под мотото  „Младежко ДПС – Бъдещето Днес!“. Серията форуми онлайн в ДПС стартираха с общинската конференция на ДПС в Крумовград.

„​Силно вярвам, че днес МДПС има огромната енергия да продължи да бъде фактор на българската, европейската и световна младежка сцена със своите идеи, воля, отговорности, знания и усет към утрешния ден!

​Уникалността на днешния ден е в усещането ни за единност и сплотеност въпреки разстоянията!

​На новото ръководство – да работи за осъществяването на повече отколкото са нашите мечти днес!

​С благодарност за заедността по общия ни път на развитие оставаме със същото силно убеждение и вяра в идеите и ценностите, които ни събраха да споделяме общата съдба, наречена „ДПС“!“, посочи още кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС.

„Като първи председател на Студентското дружество на МДПС споделям личната и обща гордост на първите членове на младежката ни организация не само за постигането, но и далеч надминавайки поставената цел и мечти тогава. Това е път, белязан от преодоляване на много трудности от различно естество и във време на исторически преход, но и път, изминат с много вяра в идеята за съхраняването на идентичността ни и необходимостта от така нужната ни заедност“, каза още Хасан Азис и добави: „И тук е мястото да подчертаем историческата и визионерска роля на нашия почетен председател – д-р Ахмед Доган за изграждането на политически инструмент за постигането и реализирането на общочовешки и националнозначими идеи като „Българският етнически модел“, толерантност, заедност!“.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0