Харизанов: Караянчева е експресивна и това й върши работа в Кърджали, но последните й думи не трябваше да излизат в медиите

Харизанов: Караянчева е експресивна и това й върши работа в Кърджали, но последните й думи не трябваше да излизат в медиите

Политическият коментатор и член на ГЕРБ Георги Харизанов коментира последните изявления на председателя на Народното събрание и депу

Политическият коментатор и член на ГЕРБ Георги Харизанов коментира последните изявления на председателя на Народното събрание и депутат от Кърджали Цвета Караянчева, които тя направи в Северозападна България.
„Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, бе! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим“, разпалено отбеляза Караянчева.
Той е категоричен, че по този начин се надъхва партиен актив и не е трябвало думите й да бъдат публично разпространени.
„Стилът на госпожа Караянчева е експресивен и агресивен на моменти, което не е изненада. Това е нещо, което е изключително ефективно в нейния избирателен район Кърджали и е носил много успехи през годините“, подчерта Георги Харизанов.
Харизанов оправда поведението на Караянчева с факта, че е говорила на партийно събрание, а не в медийна среда. „Ако някъде има проблем, то е в двойствената роля, която изпълнява госпожа Караянчева – председател на парламента и деен партиен активист, в което е най-характерна и ефективна“, каза пред Нова телевизия Харизанов.
„Когато човек заема високи политически постове, не трябва да се притеснява от това какво говори. Свободата на словото важи за всички. Всеки има право да избира начина си на изразяване. На нейно място не бих използвал подобни аргументи”, каза още Харизанов.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0