Футбол и американски джаз в първия ден на „Момчилград винаги в сърцето ми“

Футбол и американски джаз в първия ден на „Момчилград винаги в сърцето ми“

Първият ден на 12-ата международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми", която тази година се провежда в дните между 5 и 9 юли,

Първият ден на 12-ата международна среща „Момчилград винаги в сърцето ми“, която тази година се провежда в дните между 5 и 9 юли, ще започне с турнир по мини футбол за деца. Проявата ще се проведе на стадион „Хасан Семерджи“ от 9 часа. По-късно през деня – от 17 часа, в градския парк „Нури Адалъ“ ще бъдат открити две изложби. Първата е „Красотите на община Момчилград“. На нея ще бъдат представени фотографии на природните забележителности в общината. Втората изложба „Фотографии от Американския Югозапад“ е организирана от посолството на САЩ у нас. Тя ще включва снимки на фотографа Антони Георгиев.

Първият ден от международната среща ще завърши с джаз концерт на група „Диксиленд“ – Rhine River Ramblers. Проявата отново е организирана от посолството на САЩ и ще се проведе от 19,30 часа в градския парк „Нури Адалъ“.

Програмата на Международната среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“ тази година е изключително богата и разнообразна. По традиция всяко лято стотици хора, живеещи по цял свят се завръщат, в родния край, за да се включат в срещата.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0