Фондация: Кучето Лъки е системно малтретирано!… Случаят се разследва

Фондация: Кучето Лъки е системно малтретирано!… Случаят се разследва

„Още ужасяващи новини за Лъки-Иван. Забелязах, че не може да си отваря устата нормално, което ме наведе на мисълта, че има няк

„Още ужасяващи новини за Лъки-Иван. Забелязах, че не може да си отваря устата нормално, което ме наведе на мисълта, че има някакъв проблем в главата. Направихме томография и ужасната ми мисъл се потвърди… Лъки-Иван е бил зверски пребит. Черепът е със стари счупвания на три места, от там едното окото е изпаднало ,а другото е потънало навътре, скулата е счупена и зараснала накриво, от там и увреждането на устата…. Нямам думи! Тези травми са получени според лекарите преди около 2 месеца. Някой системно го е тормозил. Дали пък това не е въпросният господин, който твърди във фейсбук, че го е гледал?! Дано местната медия, която излезе с тази новина да се поразрови и да го потърси“.
Това написа Ивелина Недкова от фондация „Animal Hope-Bulgaria“ от Казанлък, която пое грижите за кучето, което бе открито с отрязани крака, за който случай 24rodopi.com първи писа. След нашата публикация пък стартира разследване от страна на полицията и прокуратурата.
Какво разказва кантонерът? Каква е истината за кучето Лъки? – четете по-късно само в 24rodopi.com

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0