„Фолксваген“ в бетонна ограда, „Мерцедес“ обърнат в ливада

„Фолксваген“ в бетонна ограда, „Мерцедес“ обърнат в ливада

25-годишен водач е бил транспортиран за преглед от спешните медици, след като автомобилът „Фолксваген“, който управлявал, б

25-годишен водач е бил транспортиран за преглед от спешните медици, след като автомобилът „Фолксваген“, който управлявал, бил блъснат от „Тойота“. След удара фолксвагенът се завъртял и спрял в основа за бетонна ограда. Произшествието станало около 16 часа в района на село Паничково, съобщиха от полицията. Пострадалият бил освободен след прегледа. Не е констатирана употреба на алкохол. На водача, причинил произшествието, е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Около 1 часа тази нощ в землището на село Джерово 27-годишен загубил контрол над управлението на „Мерцедес“, автомобилът напуснал пътното платно и се преобърнал в ливада. Шофьорът бил транспортиран до кърджалийската болница и след преглед освободен. Отказал тест за алкохол с техническо средство и кръвна проба за анализ. Екип на пожарната служба в Подкова обезопасил катастрофирала кола. Произшествието е обработено по административен ред за акт по ЗДвП.

Снимка: Архив „24rodopi.com“

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0