Фестът на ИТН, вечер №2: Започнахме това, защото ни писна 30 години да ни разиграват… (видео)

„Започнахме нещо, защото както и на вас, така и на нас ни писна 30 години да ни разиграват, да ни правят на маймуни и да мислят,


„Започнахме нещо, защото както и на вас, така и на нас ни писна 30 години да ни разиграват, да ни правят на маймуни и да мислят, че от нас нищо не зависи. Ако вие смятате, че наистина трябва да си отвоюваме държавата и града, помогнете ни, когато дойдат изборите на 11 юли“, каза от сцената на Парк фест 2021 в Кърджали, сценаристът Александър Вълчев.

„И все пак, както снощи нашият водач на листата каза, че ние не сме се събрали да изнасяме политически речи, тук сме, за да се забавляваме. Две вечери, в които е време за забавление. На 11 юли ще решаваме. Тогава трябва да излезем, да дадем своя глас и да покажем, че е време за друго“, допълни към насъбралото се множество в парк „Арпезос-Север“ кандидатът за народен представител Юлия Чортленева.

След уникалните фолклорни танцьори и звездата на Ку-ку бенд Йордан Йончев – Гъмзата, бе ред на разтърсващите рок парчета и култови балади. Групите  Insane, Ivory Twilight, Zuum  и  Olden Beat, завладяха сцената и публиката в парк „Арпезос-Север“ във втората вечер на Парк фест 2021, организиран от ПП „Има такъв народ“ (ИТН). 

А хората, те не спираха да танцуват…

Повече за атмосферата, във видеото:

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0