Феновете на „Арда 1924“: Не искаме рефера Волен Чинков на баража, готови сме на крайни мерки!

Феновете на „Арда 1924“: Не искаме рефера Волен Чинков на баража, готови сме на крайни мерки!

Феновете на „Арда 1924“ настръхнаха преди баража за Евротурнирите с „Черно море“ срещу рефера Волен Чинков. При

Феновете на „Арда 1924“ настръхнаха преди баража за Евротурнирите с „Черно море“ срещу рефера Волен Чинков. Привържениците настояват той да бъде заменен, като това е посочено в писмо до президента на Българския футболен съюз и председателя на съдийската комисия  

„На 30 май отборът на „Арда 1924“ ще изиграе изключително важен бараж за учатие в евротурнирите срещу „Черно море“. Срещата ще се превърне в празник за Кърджали и региона. Спортната общественост и организираните фенове на „Арда 1924“ обаче са силно притеснени от скандалното назначение на главния съдия за този мач Станислав Тодоров, четвъртият съдия Георги Димитров, както и на главния съдия за VAR – човекът, който подари Купата на България на ЦСКА-София-Волен Чинков.

Молим Ви господа от БФС, направете така, че този мач да се превърне в празник, а не футболното първенство да завърши по начин, който със сигурност няма да Ви се хареса. Нашата публика е най-добрата и най-добре посрещана в цялата страна. Но в същия момент можем и да покажем обратното. Надяваме се, че не искате това. Готови сме на крайни мерки, само в интерес на феърплея.

Желанието ни е да бъде сменен Волен Чинков, който ще е в пряка комуникация с главния съдия за спорните положения в мача. Ние не искаме да ни помагат съдии, но не искаме на АРЕНА АРДА да идват хора, изпълняващи поръчки на определени клубове.

Надяваме се, че нашето желание ще бъде изпълнено и мачът между „Арда 1924“ и „Черно море“ да бъде един прекрасен завършек на футболния сезон“, се посочва в писмото до шефовете в БФС.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0