Феновете към шефовете на „Арда 1924“: Намалете цените на билетите за баража за Европа, за да напълним стадиона!

„Ние, организираните фенове, ви призоваваме да намалите цените на билетите  за секторите „Б“ и „В“ с


„Ние, организираните фенове, ви призоваваме да намалите цените на билетите  за секторите „Б“ и „В“ само за баража с „Черно море“, за да напълним стадиона за най- важния мач за годината, който може да ни осигури виза за Европа“, това призовава Футболен фен клуб „Арда 1924“ в обръщение към ръководството на футболния клуб.

Както вече 24rodopi.com писа, на 30 май е вторият по важност мач на „Арда 1924“ през този сезон. В бараж за класиране в Европа един срещу друг ще се изправят 4-тият и 7-мият в Efbet лига. „Арда 1924“ и „Черно море“ ще играят в Кърджали, а победителят ще играе квалификации в новия турнир на УЕФА – Купата на конференциите, който ще е трети по значимост в Европа.

Капацитетът на „Арена „Арда“ е 11 114 места, но заради ковид мерките на стадиона може да бъдат допуснати до 5 557 зрители.

На снимката и видеото: Историческият първи мач на „Арда 1924“ в Първа лига на 14 юли 2019 година в Кърджали срещу „Ботев“. Близо 6 000 фенове (толкова бяха в началото на второто полувреме, видеото е заснето в първите минути на мача) дойдоха на стадиона в парк „Простор“, за да подкрепят любимците си.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0