Феновете: Г-н Гайтански, не се отказвайте от "Арда 1924"! Европа ще говори за Вашето "футболно дете"

Феновете: Г-н Гайтански, не се отказвайте от "Арда 1924"! Европа ще говори за Вашето "футболно дете"

„Време е за мъжки разговор“ и „Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“ са две от ключовите и


„Време е за мъжки разговор“ и „Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“ са две от ключовите изречения в писмо на феновете на ПФК „Арда 1924“ до бизнесмена Румен Гайтански.
Писмото, които феновете предоставиха на 24rodopi.com, определят като „писмо на надеждата“.
Вижте пълния текст:

Г-н Гайтански, Професионален футболен клуб „Арда 1924“ за втори пореден сезон е във футболния елит на България. Благодарение на Вас.
Благодарим Ви за рестарта на футбола в Кърджали, за скоростното излитане от задните позиции в Югоизточната Трета лига до авторитетните места в Първа лига. Без Вас това беше немислимо. Без Вас нямаше да има сини футболни мечта в Кърджали. Благодарим Ви!
Но вече е време за мъжки разговор, г-н Гайтански! Чуйте ни, нас, хилядите фенове на „Арда“.
Без пари, без силни играчи, без фенове, футбол не става. Клубът здраво е стъпил на тази основа. Вие, силните играчи и хилядите фенове, които показаха на мача с „Левски“, че „Арда 1924“ по категоричен начин е в Топ 5 на отборите с фенове. София, Пловдив и после Кърджали – това е подредбата, това е истината за любовта към футбола в България. Всичко друго е стъкмистика.
Финансиране, силни играчи, фенове – в Кърджали успешно градим перфектната футболна къща. Поне до днес е така. Здрава основа и хоризонт за още по-смели сини футболни мечти.
Но се налага да зададем важния въпрос: Г-н Гайтански, отказвате ли се от „Арда 1924“, спирате ли финансирането на футболния клуб?
Опровергайте слуховете или ги потвърдете.
Футболната магия за един сезон в А група ли беше?
Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“? Вашето „футболно дете“ може да постигне нещо забележително в България, в Европа.
Футболна Европа ще говори за вас!

От хилядите фенове на „Арда 1924“


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0