Феновете: Г-н Борисов, отворeте стадиона за нас! Хиляди да гледаме „Арда 1924“ – „Левски“

Стадионите в България са затворени за футболни фенове до края на август, но хилядите фенове на „Арда 1924“ вярват, че

Стадионите в България са затворени за футболни фенове до края на август, но хилядите фенове на „Арда 1924“ вярват, че премиерът Бойко Борисов ще отвори вратите на „Арена „Арда“ за мача на „Сините от Кърджали“ срещу „Любовта на народа“, отбора на „Левски“ от София.
„Арда 1924“ и „Левски“ играят във втория кръг на първенството в Efbet лига на 15 август.
В писмо до Министър-председателя на Република България, Министерствона на младежта и спорта, БФС, ПФЛ и РЗИ организираните фенове на ПФК „Арда“ посочват:
„Уважаеми дами и господа, след броени дни стартира новото футболно първенство и отново трябва да решаваме важни казуси.
Футболните стадиони в България са затворени до края на месец август, заради мерките в борбата с коронавируса. Ние, организираните фенове на футбола в град Кърджали и региона отново сме потърпевши спрямо подкрепата към ПФК „Арда“.
Бяха направени множество компромиси и бе разрешено да има публика на финала за купата на България между ЦСКА и „Локомотив“ Пловдив, дербито на Пловдив между „Ботев“ и „Локомотив“ и още доста други мачове. Бяха отворени барове и дискотеки, където има струпване на хора, без да се спазват изискванията за минимална дистанция и т.н.
На 15-ти август в град Кърджали, на обновената „Арена АРДА“ ще се играе срещата между „Арда“ и „Левски“ от втори кръг на Ефбет лига. Надяваме се, че Вие като ръководни фактори ще погледнете с друго око към този мач и ще разрешите на официалното откриване на стадиона да има фенове на футбола, спазвайки всички предписания от вас.
Ние, организираните привърженици много пъти сме показвали, че спазваме всички предписания и се надяваме срещата между ПФК „Арда“ и ПФК „Левски“ да се превърне в празник на футбола“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0