Фатих отново провокира: Стил за принцеси – модерните майка и дъщеря

Фатих отново провокира: Стил за принцеси – модерните майка и дъщеря

Модна къща FAITH IN FATIH отправя ново предизвикателство към модните фенове и стартира нова детска колекция за момичета от 1 до 7 години. Концепцията

Модна къща FAITH IN FATIH отправя ново предизвикателство към модните фенове и стартира нова детска колекция за момичета от 1 до 7 години. Концепцията за модерните “Майка и дъщеря” е пречупена през призмата за възприятие на съвременното семейство. “FAIRYTALE” е новаторска колекция, която дава възможност на модерния родител и дете, да потопят сетивата си в изкуството на модата.

Младият и успешен кърджалийски дизайнер Фатих Осман предлага нов и разчупен дизайн, високо качество, където от първостепенно значение са удобството и комфортът, както и безопасността на материалите, от които е изработена. Новата модна детска линия  дава свобода за изявите на децата като таланти и индивидуално подчертава творческата им същност. Малките творци имат силно изразена индивидуалност и всеки носи свой собствен детски творчески заряд, и затова родниятдизайнер подхожда към това предизвикателство с висока иновативност. Новата колекция ви среща с най-новите модни тенденции, пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. „Идеята за детска линия се роди още преди 2 години и просто изчака подходящото време. На финала тя претърпя своето развитие до една по-сериозна концепция, до момента нереализирана от български дизайнер. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите от колекцията „Майка и дъщеря“ ще дарят на малките принцеси увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение в навечерието на първия учебен ден“, споделя Фатих Осман. Колекцията “Fairytale- съвременната майка и дъщеря” вече е налична в официална платформа за продажби, а именно на уебсайта на FAITH IN FATIH.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0