Фатих Осман представя ризорт колекцията “Wings of Freedom”

Фатих Осман представя ризорт колекцията “Wings of Freedom”

Модният бранд FAITH IN FATIH реши да изненада модните си последователи в разгара на лятото. Дизайнерът Фатих Осман представя ризор

Модният бранд FAITH IN FATIH реши да изненада модните си последователи в разгара на лятото. Дизайнерът Фатих Осман представя ризорт колекция, която нарече “Wings of Freedom”/Крилата на Свободата/. Тя е разделена на две основни части. В първата се наблюдава изключително силно изразена ефирност при дрехите, даващи свобода на движение и усещане за лекота, постигнато с многобройни воали. Във втората линия от колекцията пък е заложен основния елемент, наблюдаващ се още от първите колекции на бранда, клубна мода, която далеч не познава рамките на сезоните и ограничението на времевите параметри. Вечерни и сексапилни визии, готови за покоряването на нощта, партитата и празничните поводи.
Колекцията на талантливия кърджалиец “Wings of Freedom” не познава рамки и далеч не е капсулирана в таргета си за определен тип жени. Този път уникалността й идва именно от това и не случайно е наречена „Крилата на Свободата“. Дрехи, които могат да бъдат позиционирани в ежедневието на всяка една жена: ефирни, леки за през светлата част на деня, които отстъпват реда си на втората част от колекцията, а именно вечерните облекла, изобилстващи от семпли визии до по-екстравагантни тоалети.
Фотосесията към ризорт колекцията бе заснета в култовия морски клуб Hacienda Beach в Лозенец, а талантливият дизайнер бе вдъхновен и от арт инсталацията „Крилата“ дело на известния български художник Стефан Божков. „Тази колекция е любовно писмо не само към свободата, но и към бунта на лятото и носи харизмата, която ще бъде предадена на всички дами облекли новите ни предложения“, споделя за инспирацията си Фатих Осман.
фото: Владо Василев
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0