Фатих Осман превърна романтиката в модна линия(снимки)

Фатих Осман превърна романтиката в модна линия(снимки)

На прага на пролетта е време за модни предизвикателства, въпреки социалната дистанция и всички наложени ограничения. Новата колекция на

На прага на пролетта е време за модни предизвикателства, въпреки социалната дистанция и всички наложени ограничения. Новата колекция на FAITH IN FATIH идва точно навреме, за да ни напомни, че романтиката е жива, а любовта е навсякъде, стига да отворите очите си за нея. Някои от водещите модни тенденции се уповават на красотата месеци наред, защото новата реалност има крещяща нужда от „розови очила“. Е, време е да я пуснете и в гардероба си. След супер успешната си колекция през миналата година, бохемският почерк на кърджалийския дизайнер Фатих Осман се завръща с емблематичните ресни, които вече са негов запазен знак. Младият и талантлив дизайнер споделя, че всяка една дама може да открие перфектнният за нейния вкус нюанс, избирайки сред множеството рокли, които предлага модния бранд. Всеки един аутфит мигновенно ще подобри настроението ви, така че няма по-пряк път към усмивката от перфектния тоалет, в който ще се почувствате неотразими.

Развихрете въображението си, позволявайки си да селектирате някои от модните съкровища на FAITH IN FATIH. В това се убедиха и звездите Диона и Danna, които позираха с тоалети от новата колекция на дизайнера Фатих Осман пред фотообектива на Виктория Сиракова.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0