Фатих Осман пак вдъхновява дамите: Превърнете света в свой подиум!

Фатих Осман пак вдъхновява дамите: Превърнете света в свой подиум!

Кърджалиецът Фатих Осман и неговият моден бранд FAITH IN FATIH дават заявка за сериозно присъствие на родната клубна сцена. Навръх своя

Кърджалиецът Фатих Осман и неговият моден бранд FAITH IN FATIH дават заявка за сериозно присъствие на родната клубна сцена. Навръх своя 24-ти рожден ден талантливият дизайнер пуска на пазара чисто нова модна линия и фотосесия в колаборация с певицата Диона, с която работи по сценичните й визии.

Новите облекла се отличават с клубна насоченост и отразяват свободния и бунтарски дух, затова за него не може да се говори еднозначно. Той е еклектичен и не робува на никакви правила. Бохемският почерк на Фатих залага на ресните, които си остават емблематични и до днес продължават силно да вдъхновяват модния свят. При цветовете дизайнерът е заложил на неона, който никога не остава незабелязан под светлините на прожекторите, както и на класическите черно и бяло.

„На първо място – забавлявайте се! Модата трябва да ви носи удоволствие и да ви помага да изразявате себе си. Нека акцентът да бъде там, където вие решите. Превърнете света в свой подиум!“, съветва Фатих Осман смелите дами, които и този сезон искат да останат в центъра на вниманието.

От FAITH IN FATIH напомнят, че в интернет пространството вече функционира обновения моден уебсайт на бранда- faithinfatih.com, както и чисто новият онлайн магазин, в който можете да направите експресните си поръчки.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0