У дома, с четка в ръка: Второкласници показаха Единството на Европа(снимки)

У дома, с четка в ръка: Второкласници показаха Единството на Европа(снимки)

Второкласници от Ардино показаха таланта си, като се включиха в конкурс под надслов „9 май - Ден на мира и единството в Европа

Второкласници от Ардино показаха таланта си, като се включиха в конкурс под надслов „9 май – Ден на мира и единството в Европа“. Те изпратиха десетки рисунки по темата.
„В периода на извънредното положение, независимо от изпитанията пред които бяхме поставени, ние, учителите сме длъжни да продължим работата си с цел образование и възпитание на учениците, да им помагаме, да ги подкрепяме и насърчаваме в дистанционния образователен процес. Извънредното положение ни позволи да погледнем на образованието под нов ъгъл, да открием нови хоризонти за неговото развитие и алтернативни форми.

Доказахме, че се справихме с това изпитание. Успяхме. И успехът ни се дължи не на липсата на трудности, а на умението да ги преодоляваме“, посочи класната на второкласниците от СУ“Васил Левски“ Снежана Аврамова.

„Всички рисунки в конкурса са много красиви и не можахме да излъчим победители. Всички заслужават награди. В края на учебната година децата ще получат грамоти“, посочи за 24rodopi.com учителката на малките таланти.
24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0