Ушите на масажиста ли ще мачка или демократична дружина за кабинет ще събира!?

Дразня се когато 24rodopi.com пише, че без Бойко Борисов партия ГЕРБ ще бъде политически труп. От години го прави и твърде често го нап

Дразня се когато 24rodopi.com пише, че без Бойко Борисов партия ГЕРБ ще бъде политически труп. От години го прави и твърде често го напомня на читателите.

Не одобрявам и друга констатация на медията – че Борисов не може да бъде с почетни функции в ГЕРБ, така както е Доган в ДПС. Пак да е най-най- в партията, без да е на първа линия. Последното написано гласеше: Бяга ли Бойко Борисов или се готви да стане Доганът на ГЕРБ!?

Сега пък е категоричното: Опитът на Даниел Митов, номиниран от Борисов за премиер, да събере необходимия брой гласове в това Народно събрание, е губене на ценно политическо, а и на България, време.

Стоп! Не приемам. Нима 75 депутати са само някаква бройка за протокола. Това са политици, някои с много голям опит, авторитети, хора с влияние. Не са възпитаници на помощно училище, на които учителят им казва: Оправяйте се без мен!

Оптимист съм. Най-малкото, защото в България се случват и неочаквани неща. Изненади.

 

Да си припомним думи от старо интервю на г-н Данаил Митов, номиниран за премиер от ГЕРБ (От времето, когато той бе в Демократи за силна България):

– Какви са според вас разликите между ДСБ и ГЕРБ?

– Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов. Необходимо ли е да изброявам повече разлики?

Прочетете ги пак. Не може такъв човек да няма скрито зайче в ръкава си за разговорите с „Демократична България“. Не може просто да е пратен само за да изхаби една седмица.

Едва, когато стане ясно, че наистина е било отбиване на номер, тогава Митов ще заслужи да бъде атакуван с допълнителни въпроси за прословутото му интервю, която плаче за продължение:

1) Е, след като той (ББ) те номинира за министър-председател, как прие номинация от въпросния милиционер?

2) Сега, след номинацията – мутра ли си?

3) След като те номинира онзи, който е масажирал ушите на Живков, дали ще ти се наложи да масажираш ушите на масажиста? (Или вече си минал през масажния му салон?).

Но днес, утре, вдругиден Митов има право да се пробва. Да се докаже, че не е случаен, че не е пореден средностатистически кариерист.

Ерхан Алемдар, специално за 24rodopi.com

 

24rodopi.com

Бележка на редакцията: Ерхан Алемдар е псевдоним на бивш политик от ДПС. Познава Доган толкова добре, че ако 10 души седнат да пишат книга за почетния председател на ДПС, със сигурност неговата ще стане бестселър.

Ерхан Алемдар, който е сътрудник на 24rodopi.com от около година, беше и активист на ГЕРБ, дори получи важна служба от тази партия. Днес живее в чужбина.

За тази публикация изпълнихме условието му – без редакторска намеса.

Позволихме си само да добавим заглавие.

COMMENTS

WORDPRESS: 0