Учител от Момчилград в Топ 3 за най-добър урок в… музей!

Учител от Момчилград в Топ 3 за най-добър урок в… музей!

Преподавателят по информационни технологии Гюлджан Дауд от момчилградското СУ „Н.Й.Вапцаров“ е класирана на трето място в н

Преподавателят по информационни технологии Гюлджан Дауд от момчилградското СУ „Н.Й.Вапцаров“ е класирана на трето място в националния конкурс на Министерството на образованието и науката за най-добър урок в културна институция, музей или галерия. Тя е с 25-годишен опит в педагогическата практика на момчилградското школо и със солиден опит в сферата на информационните технологии.

През изминалата учебна година СУ „Н.Й.Вапцаров“ спечели и работи по проект по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ с модул „Културните институции като образователна среда“. Гюлджан Дауд участва в проекта с презентация пред ученици от девети клас, изнесена в Историческия музей в Пловдив.

Проектите за проведен най-добър урок се оценяват от национална комисия, определена със заповед на Министъра на образованието и науката, която предлага по един проект от съответната категория за награда от МОН.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0