Утре е ден за размисъл, а днес… за уволнения!?

Утре е ден за размисъл, а днес… за уволнения!?

В неделя – 11 юли, са парламентарните избори. Вторите за тази година. Дано да има и трети, че да видим още по-изчистени кандидатски листи. И так

В неделя – 11 юли, са парламентарните избори. Вторите за тази година. Дано да има и трети, че да видим още по-изчистени кандидатски листи. И така без мажоритарно райониране да постигнем мажоритарност при избора на народни представители.

Защо и на тези избори в списъците, регистрирани от партиите в РИК, виждаме лица, които пораждат чуденки и питанки, но не и прилив на гласове.

 

В събота, утре, 10 юли, е ден за размисъл. Не че няма яко да се агитира, ама по закон не бива. На трезва глава, алкохолът също е забранен, трябва да решите кого да подкрепите в неделя. Трудна работа, след цял месец скучна предизборна кампания.

 

А днес е само ден за уволнения!? Това ни обясни вчера един много разбиращ от политика кърджалиец. Братовчед му, бая далечен, заема важен пост в държавна служба в града край Арда и сам казал: Само още един ден ми остана да прескоча – ако в петък не ме освободят, ще си остана директор още бая време, защото след 11 юли „нашите“ ще се върнат!

Този, директора, нито социология чете, нито на улицата се ослушва какво говори обществото и за кого ще гласува, оптимист е.

А този, разбирача, е от другите. Новите. Той пък поставя условие: Ако и днес не махнат оцапаните, бая ще се замисля дали да гласувам в неделя.

Всъщност, ще гласува на 100 процента, зареден е. Нищо, че говори ултимативно. Но и цял петък – ден за уволнения, е пред него.

Най-много боли като те уволнят в 5 без 5 в петък следобед. Това го казваме за директора.

Голяма веселба пада, когато „честитката“ пристигне по ракиено време. Това пък е за разбирача.

 

Относно кахърите кърджалийски, преливащи във въпроси до 24rodopi.com „А г-жа …ва защо още не я махат“, заповядайте истината 1:1 – засега сексът спасява каката. Старото гадже е началник в министерството.

24rodopi.com

Снимки: Pixabay.com и 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0