Уникално! Телето със сърце на челото прочу Каменец, туристите в селото повече от местните жители (снимки)

Уникално! Телето със сърце на челото прочу Каменец, туристите в селото повече от местните жители (снимки)

Същия ден се родило и черно теле с бяла глава Броят на туристите в момчилградско село надмина този на местните жители. Над десет ду

Същия ден се родило и черно теле с бяла глава

Броят на туристите в момчилградско село надмина този на местните жители. Над десет души са посетили Каменец след новината на 24rodopi.com за теленцето, което се роди със сърце на челото. Знамението от Родопите предизвика огромен интерес от страна на любопитни нашенци, разкриха пред наш екип жители на Каменец.
Едва седем души живеят в населеното място. По избирателен списък пък те са 28.
Теленцето се родило във фермата на местните животновъди от „Нашата ферма“. Същия ден на бял свят се появило и друго уникално теленце – цялото черно с бяла глава.


„Майката на теленцето със сърце на челото също има петно, което наподобява сърце. На другото теленце, което се роди същия ден, с няколко часа разлика, майката също е с бяла глава“, пояснява животновъдът Хасан Хасан.


Семейство от Бурса, което е на гости при роднини в Кърджали, потърси 24rodopi.com, за да научат как да стигнат до фермата. „На късмет е да докоснеш челото на такова животно“, поясниха те.
Очаквайте подробности
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0