Убиецът на 4-мата строители от Кърджалийско се отказа от обжалването, влиза в затвора за 6 години и 8 месеца

Убиецът на 4-мата строители от Кърджалийско се отказа от обжалването, влиза в затвора за 6 години и 8 месеца

21-годишният Андон Огнянов, който уби четирима души от Кърджалийско край Скутаре на 27 март миналата година, ще лежи 6 години и 8 ме

21-годишният Андон Огнянов, който уби четирима души от Кърджалийско край Скутаре на 27 март миналата година, ще лежи 6 години и 8 месеца в затвора. Решението на Окръжния съд е влязло в сила.
Огнянов е оттеглил жалбата, с която обжалваше наказанието си пред Апелативния съд и заради това магистратите са прекратили производството по делото, съобщава DC news.
Както вече 24rodopi.com писа, Окръжният съд в Пловдив отсъди: 80 месеца в затвора да прекара водачът, който уби четирима кърджалийци при зверската катастрофа край село Скутаре. 21-годишният Андон Огнянов призна всички обстоятелства в обвинителния акт. След редукция, присъдата на мъжа бе намалена до 6 години и 8 месеца.
Припомняме, че инцидентът стана на 27 март м.г. Виновният водач бил зад волана на „БМВ“, с което блъска лек автомобил „Сеат“, в който пътували четирима строителни работници от Кърджалийско. На място загиват мъжете на 31, 28, 49 и 54 години, двама от които баща и син.
Те се връщали при семействата си след като са получили заплатите си в София и щели да си починат няколко дни преди отново да отидат на обекта. Две от жертвите били от кирковското село Брегово.
При разследването стана ясно, че шофьорът е с кипърска шофьорска книжка и е карал със 109 км/ч.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0