Убиецът на Хабчето е бивш военен (видео)

Убиецът на Хабчето е бивш военен (видео)

Убиецът на 36-годишната кърджалийка Хабибе Е. И. е бивш военен.  Припомняме, че нашенката бе убита от приятеля си, 37-годишен исп


Убиецът на 36-годишната кърджалийка Хабибе Е. И. е бивш военен. 

Припомняме, че нашенката бе убита от приятеля си, 37-годишен испански гражданин,  на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

Подробности за трагедията дава испанският в. „Ultima Hora“. Пръв на кървавата гледка се натъкнал шофьор на автобус, който спрял да зареди. Той алармирал служителите на бензиностанцията, които подали сигнал в полицията. При извършения оглед е установено, че 36-годишната жена също е застреляна в главата. Тялото й е намерено на седалката до шофьора.

Оръжието било открито между краката на убиеца, който е натиснал спусъка с пръстите на крака си. Куршумът е пронизал главата му и е излязъл през покрива на автомобила.

Разследващите са прегледали записите от камерите на бензиностанцията, според които лекият автомобил с двойката пристигнал на бензиностанцията малко след 12 часа в четвъртък. Колата спряла зад сградата в близост до тоалетните. Никой обаче не е чул двата изстрела, което според следователите е странно, тъй като е използвана ловджийска пушка.

Както първи 24rodopi.com разкри вчера, убитата е 36-годишна кърджалийка Хабибе Е. И., която беше известна в града край Арда с галеното „Хабчето“.

„Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали“, казва пред наш репортер за Хабчето бивш неин колега от кърджалийско заведение.

Очаквайте подробности

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0