Тъжен е Борисов! Не само Слави го „хапе“, но и Боксьорът и Мисирката се престрашиха да му намират кусури

Бойко Борисов трябва да си смени PR-ите и предизборните стратези, пък ако ще да му струва 1 000 000 долара на месец. И не защ

Бойко Борисов трябва да си смени PR-ите и предизборните стратези, пък ако ще да му струва 1 000 000 долара на месец. И не защото председателят на партия „Има такъв народ“, която се движи пакетно с ГЕРБ на върха в обществени нагласи за поправителния вод, Слави Трифонов яко го е захапал:

„Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии. Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции.

А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК. Овладяна Централна избирателна комисия, която изпълнява всяка тяхна политическа поръчка. Например, да ликвидират видеонаблюдението или пък да не санкционират бившия министър-председател Бойко Борисов, който непрекъснато използваше държавния ресурс, за да агитира за собствената си партия. Което е абсолютно нарушение на закона – видно за всички, но не и за тяхната ЦИК.

Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е добро. Само че не е така – всички българи в България и по света ще могат да гласуват свободно, глупавите ограничения за българите в чужбина вече няма да ги има.

Ще има и видеонаблюдение, за да може всеки да вижда какво се случва. И разбира се, причината за днешната болка на ГЕРБ – ЦИК ще е друга. Друга ще е – да. За да има правила и свободно изразяване, казвам всичко това в световния ден на свободата на словото. И тъй като свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, все пак ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно добро начало. Както казва мъдрият български народ: „Никой не може да спре гората да се разлиства“.

Проблемът е, че и Боксьорът се дистанцира от него и политиката на ГЕРБ, че дори и Мисирката вече си позволява критика. Единият направо нокаутира НОЩ-та на Борисов и здравните му чиновници, ангажирани в борбата с коронавируса, барабар със здравния министър. Другият беше неузнаваем в критиката си за магистралите на Борисов, по които от София до морето се пътувало цели 7 часа.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0