Турция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно

Новоразработеният метод се осъществява като с помощта на катетър в съдовата система се вмъква ултравиолетова светлина, която отстра

Новоразработеният метод се осъществява като с помощта на катетър в съдовата система се вмъква ултравиолетова светлина, която отстранява инфекциите, особено в кръвта

Турция разработи иновативен метод за лечение на коронавируса, предлага го безплатно. Това е новината от турските медии.
Председателят на Здравната федерация в южната ни съседка Рашит Динч обясни детайлите на новия метод, разработен срещу лечението с вируси. Динч обясни, че при вирусни и микробни инфекции, подобни на коронавирус (COVID-19), новоразработеният метод се осъществява като с помощта на катетър в съдовата система се вмъква ултравиолетова светлина, която отстранява инфекциите, особено в кръвта.
„По този начин ултравиолетовата светлина може да прониква както в съдовата система, така и в белите дробове и напълно елиминира вирусите на грип А и грип В. Изпробвана срещу бактериите “bacillus stearothermophilus”, ултравиолетовата светлина напълно ги унищожава за 2-3 секунди и пациентите могат да се отърват от болестта за кратко време“, поясни той.
Динч обясни, че власти от различни страни вече са изпратили молби за използване на лечението и в момента той разговаря с представители на Македония и Италия. Динч подчерта, че ще предостави всички видове устройства, комплекти и ноу-хау безплатно на всяка страна, която иска да тества метода на лечение.
Професор Д-р Хикмет Селчук Гедик коментира темата като заяви, че благодарение на ултравиолетовата и фотонната лазерна светлина ще могат да бъдат унищожени както микроорганизмите в кръвта, така и тези, разположени в белите дробове и дихателните пътища.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0