Турският футболен шампион ще тренира в Момчилград?!

Турският футболен шампион ще тренира в Момчилград?!

Водещи футболни клубове от Турция могат да провеждат тренировъчни лагери в Момчилград. Това стана ясно при срещата между кмета на о

Водещи футболни клубове от Турция могат да провеждат тренировъчни лагери в Момчилград. Това стана ясно при срещата между кмета на общината Илкнур Кязим и търговското аташе на Турция в Пловдив Мехмед Али Ердем, на която присъстваха също председателят на Общинския съвет Ерсин Метин и представители на дипломатическата мисия.
По време на визитата си Мехмед Али Ердем разгледа базата на спортния комплекс „Наим Сюлейманоглу“, който разполага с две закрити спортни зали, външни игрища за различни спортове, малки магазини за спортни или други стоки, хотелска част и ресторант.  Според аташето е възможно клубове от ранга на турския шампион „Бурсаспор“ да организират лагери и да провеждат тренировки на стадион „Хасан Семерджи“.
По време на срещата Илкнур Кязим представи и възможностите за инвестиции в общината.
„Разполагаме с индустриални терени, имаме много млади и квалифицирани кадри, които искат да се реализират в родните си места. Нашата цел е да им осигурим възможности“, заяви Илкнур Кязим. В края на срещата тя подари на търговския аташе картина, изобразяваща на тракийското светилище край село Татул.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0