Трогателно: Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост!

Трогателно: Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост!

Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“, гр. Кърджали с трогателно


Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“, гр. Кърджали с трогателно обръщение към работещите в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“. Те предадоха благодарествено писмо на дежурния екип.

Уважаеми лекари, медицински сестри и персонал,

Скъпи помагащи хора,

Благодарим Ви за неуморния труд и благородство, за компетентните грижи към пациенти и близки и за безкористното внимание, което ни отдавате, без да се щадите.

В тази трудна ситуация, Вие проявявате много разбиране и човещина. С отношението си помагате на много хора да преодолеят по-лесно тежките моменти в живота си. Вие запазвате хладнокръвие и извършвате своите професионални задължения, като нито за миг не забравяте, че преди всичко трябва да бъдете ХОРА.

Искаме да Ви пожелаем здраве за Вас и Вашите семейства, много късмет и професионални успехи и дано във всяко лечебно заведение в страната има хора като Вас, за да бъдем всички спокойни за живота и здравето си.

Ние сме Ви благодарни и се прекланяме пред професионализма и отдадеността, с които работите и се грижите за своите пациенти.

Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по-окриляваща, от грижата за човешкия живот.

Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост.

Бъдете Благословени!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0