Три фирми в акция „Дезинфекция и миене на Кърджали“

Три фирми в акция „Дезинфекция и миене на Кърджали“

Още две фирми с три водоноски се включват от днес в миенето на Кърджали, което започна вчера сутринта от ЗЗД “Грийн Партнърс-Б

Още две фирми с три водоноски се включват от днес в миенето на Кърджали, което започна вчера сутринта от ЗЗД “Грийн Партнърс-БКС”, съобщават от Общинска администрация.
След като се измият еднократно с вода булевардите, улиците, прилежащите тротоари, площади и други пешеходни пространства, ще започне дезинфекция на целия град като във водата в цистерните ще се добави дезинфектант, одобрен от Министерството на здравеопазването. Еднократното измиване с вода се извършва, за да има ефект дезинфекцията.
Общинско предприятие “ОБЧ“ приключи за 2 дни с дезинфекцията на 81 детски площадки в центъра и кварталите на Кърджали, парковете, пространствата пред паметниците, скверовете пред централната църква, пред ресторант „Москва“, Дома на културата, Художествената галерия, местата за почивка от ул.“Булаир“ до Автогарата, по бул. “Беломорски“ и други обществени места. Фирмата ще продължи с дезинфекцията и през следващите дни по изготвен график.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0