Трима пияни водачи, единият алкохолен рецидивист!

Трима пияни водачи, единият алкохолен рецидивист!

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол, съобщиха от пол

Две бързи производства са образувани в РУ-Кърджали за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. 48-годишен водач на „Фиат“ бил проверен на ул.“Стефан Стамболов“ в областния град на 30 октомври около 16 часа и тестът за алкохол отчел 2,01 промила. Отказана е била кръвна проба за анализ. Шофьорът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

45-годишен водач на „Мерцедес“ бил спрян около 8 часа на 30 октомври на бул.“България“ в Кърджали и пробата за алкохол показала 1,72 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан в полицейското управление.

Проверка е започната в РУ-Кърджали за управление след употреба на алкохол – тестът на 34-годишен отчел 0,51 промила, а при направена справка станало ясно, че водачът е с влязла в сила присъда за шофиране с над 1,2 промила. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0