Трима в болница: Мантинела, стълб, все препятствия пред водачи…

Трима в болница: Мантинела, стълб, все препятствия пред водачи…

Трима пострадали при две от четирите пътни произшествия на територията на областта, съобщиха от полицията. Около 23,30 часа на 1 ю

Трима пострадали при две от четирите пътни произшествия на територията на областта, съобщиха от полицията. Около 23,30 часа на 1 юли лек автомобил „Пежо“, управляван от 40-годишен, се блъснал в мантинела, след което се преобърнал по таван на пътното платно между селата Хаджийско и Бенковски. 16-годишен пътник бил транспортиран в болницата в Кърджали и настанен в Отделението по травматология. Водачът бил прегледан в Спешното приемно отделение и освободен. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

64-годишен бил транспортиран за преглед в Спешното отделение на болницата в областния град, след като автомобилът, който управлявал се блъснал в стълб в село Джерово на 3 юли около 11,30 часа. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен акт оп ЗДвП. Екип на пожарната служба в Подкова обезопасил колата.

Само с материални щети са другите две произшествия в областния град. 49-годишен с „Мерцедес“ блъснал два паркирани автомобила и напуснал мястото на произшествието. Издирен е по-късно и му е съставен акт по ЗДвП. Вследствие на нарушена дистанция „Мерцедес“, управляван от 27-годишна, ударил намаляващ „Хюндай“, който блъснал „Тойота“ пред него. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред.

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0