Трима арестувани – пребили и счупили главата на мъж!

Трима арестувани – пребили и счупили главата на мъж!

Трима са били задържани в РУ-Крумовград след скандал и сбиване, при което пострадал 25-годишен, съобщиха от полицията. Инцидентът стана

Трима са били задържани в РУ-Крумовград след скандал и сбиване, при което пострадал 25-годишен, съобщиха от полицията. Инцидентът станал на 22 май около 4,30 часа в града. Спор възникнал между четирима, при който трима мъже на 20 г., 21 г. и 22 г. нанесли побой на опонента си, след което пострадалият е бил транспортиран в пловдивска клиника със счупвания в областта на главата. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда.

След свада, прераснала в сбиване, двама мъже на 28 г. и 33 г. са били задържани в полицейското управление в Кърджали. На 22 май около 19,30 часа през заведение в областния град двамата си разменили обидни реплики, след което последвала размяна на удари. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0