Трето място за ФК“Кърджали“ пред погледа на Бирсент Карагерен

Трето място за ФК“Кърджали“ пред погледа на Бирсент Карагерен

Детският отбор на ФК“Кърджали“ спечели трето място в престижния турнир „Шипка Старс", провел се в Асеновград. Таланти

Детският отбор на ФККърджали спечели трето място в престижния турнир „Шипка Старс“, провел се в Асеновград. Талантите на кърджалийския клуб, родени през 2013 година, завоюваха бронзовите отличия след оспорвани мачове с участието на общо осем отбора, сред които връстниците им от Локомотив(Пловдив) и Арда 1924. Възпитаниците на треньора Сюлейман Шефкед преминаха без проблеми груповата фаза, но отпаднаха на полуфиналите от домакините от „Шипка Старс“. В мача за трето място нашите постигнаха пълен обрат до успеха с 3:2 срещу „Спартак“(Пловдив). Купите и медалите на участниците бяха връчени от национала Бирсент Карагерен, който се снима за спомен с всеки един от тях.

Това е най-големият успех на ФК Кърджали, откакто е създаден преди близо 3 години. В клуба се състезават близо 100 деца в различни възрастови групи, като заниманията се провеждат на обновеното футболно игрище в квартал „Веселчане“.

„За нас резултатите никога не са били от значение, като основната ни цел е да научим състезателите да изпитват удоволствие от присъствието им на терена. Радостни сме, че постигнахме добри резултати на турнира и най-вече от желанието на момчетата, които освен футболни качества показаха много желание, воля и непримиримост“, заяви треньорът им Сюлейман Шефкед.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0