Трезвен водач блъсна пиян велосипедист

Трезвен водач блъсна пиян велосипедист

Пътно произшествие с пострадал 55-годишен водач станало на 6 юни около 5,30 часа в землището на село Седефче, съобщиха от Областната ди

Пътно произшествие с пострадал 55-годишен водач станало на 6 юни около 5,30 часа в землището на село Седефче, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 68-годишен водач на „Рено“ се блъснал в насрещно движещ се товарен „Мерцедес“. Водачът на товарната кола бил прегледан във Филиала на спешна помощ в Момчилград, където установили, че има счупване на ръката. След оказана медицинска помощ пострадалият бил освободен за домашно лечение. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

51-годишен велосипедист бил настанен в болницата в областния град, след като изскочил внезапно на пътното платно на бул.“България“ и бил ударен от „Мазда“ с 38-годишен водач. Произшествието станало на 6 юни около 15,45 часа. Тестът за алкохол на водача на лекия автомобил е с отрицателен резултат, а на велосипедиста техническото средство отчело 1,43 промила. Съставени са актове по Закона за движение по пътищата. 

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0