Тошко Йорданов: Гневът на хората да се излее на изборите на 11 юли, за да си подредим държавата! (видео)

Не може да се харчат пари само за големите, трябва и малките производители да имат достъп до европейски средства, тв

Не може да се харчат пари само за големите, трябва и малките производители да имат достъп до европейски средства, твърди зам.-председателят на „Има такъв народ“ 

 

„Хората се трудят наистина и именно с труда си изкарват прехраната. Проблемът е, че ситуацията е такава, че това им е ужасно трудно. Усещането е, че никой не им помага и са оставени да се оправят сами, което не е нормално. Не може в тази страна да се харчат европейски средства само за големите, които не са и производители, а арендатори, практически в момента и експлоататори. Не може така, трябва и малките производители да имат достъп до европейски средства“, посочи зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов при срещата си със земеделски производители на пазара в Крумовград.

Той  изслуша проблемите и трудностите, пред които много от тях са изправени и  заяви, че един от приоритетите е да бъде обърнато по-голямо внимание на малкия производител. Именно по този начин  несправедливостта спрямо тях ще бъде изкоренена.

“Искрено се надявам, този гняв, който хората са събрали да се излее на изборите на 11 юли, за да си подредим държавата. А тези, които са ни докарали до това положение да си понесат последствията, и те ще ги понесат“, допълни още Тошко Йорданов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0