Тошко Йорданов: ГЕРБ и ДПС са заедно, тотална ревизия за изпълнителите на политически поръчки (видео)

„БСП и ДПС са играли заедно в един период. ГЕРБ и ДПС в момента играят заедно в целия кърджалийски регион. С нас няма да им се п


„БСП и ДПС са играли заедно в един период. ГЕРБ и ДПС в момента играят заедно в целия кърджалийски регион. С нас няма да им се получи. Ако ние се представим добре на изборите, ще има ревизия на цялата държавна администрация. И тия тук, дето са изпълнявали политически поръчки, просто ще си търсят някакво друго поприще в живота“.

Това заяви пред десетки в залата на читалището в Кирково зам.-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов. Думите му са в отговор на споделени тревоги от страна на присъстващите, свързани с дългогодишните политически игри в региона. 

Сред най-обсъжданите теми бяха и проблемите в животновъдството и земеделието. Отрасли, с които се препитават повечето хора тук. Сфери, които трябва да претърпят сериозни законови промени, каза още Тошко Йорданов.

„Нашите експерти работят много по този въпрос, защото далаверите се правят през закона. Законът позволява големите субсидии да отиват само при големите производители, да не отиват до малките. Аз обаче искам да им напомня на всички, че след изборите законът няма да е такъв. Контролът също ще бъде завишен. Не може някой, с благословията на ветеринарния лекар, да си запише 300 крави, а да има 50 и останалите ушни марки да стоят в едно чекмедже, а някой, който има две крави, да се чуди как да оцелее“, даде пример Йорданов и призовава за подкрепа на предстоящите избори с номер 22-ри в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0