Тошко Йорданов в Момчилград: Знам, че ДПС и ГЕРБ работят заедно и ви държат на ръба на оцеляването! (видео)

Тошко Йорданов в Момчилград: Знам, че ДПС и ГЕРБ работят заедно и ви държат на ръба на оцеляването! (видео)

„Много се радваме, че дойдохте!“. С тези думи симпатизантите на ПП „Има такъв народ“ в Момчилград посрещнаха зам.-председателя на партията Тошко

„Много се радваме, че дойдохте!“. С тези думи симпатизантите на ПП „Има такъв народ“ в Момчилград посрещнаха зам.-председателя на партията Тошко Йорданов и кандидатите за народни представители от 9-и МИР Кърджали.

„Радвам се, че съм тук. Ние сме същите като вас – нормални хора. Не се правим на депутати и политици“, отвърна от своя страна Тошко Йорданов, след което домакини и гости поговориха за ситуацията в региона.

„Знам, че ДПС и ГЕРБ работят заедно. Знам, че ви мачкат съзнателно заедно. Знам, че ви държат на ръба на оцеляването, защото така човек няма избор. За техен ужас, ние не сме в тази хава. Ние не сме били досега политици, нямаме никакви обвързаности. Не ни пука за тях. Искаме само една част от тях да вкараме в затвора, защото това заслужават!“, заяви категорично Тошко Йорданов пред симпатизанти в Момчилград, които, оказва се, се увеличават с всеки изминал ден.

„Ние работим усилено за тази партия от 5-6 месеца. В началото бяхме 5 човека, след това станахме 50 и така…“, посочи Емил Топалов от Момчилград.

„Аз от 6 месеца, всяка сутрин в 8.00 часа съм тук със съмишленици. Ще защитавам докрай партията на Слави Трифонов. Не ме е страх от нищо и от никой. Искам да спечелят изборите, за да се променят нещата“, заяви и Мустафа Назим.

И увериха, че на 11 юли ще дадат гласа си за промяната с номер 22-ри в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0