Топ финансистът Любомир Каримански на среща с бизнеса и кърджалийци

Топ финансистът Любомир Каримански на среща с бизнеса и кърджалийци

Топ финансистът на ПП „Има такъв народ“ Любомир Каримански пристига за среща с представителите на местния бизнес в Кърджали. На съ

Топ финансистът на ПП „Има такъв народ“ Любомир Каримански пристига за среща с представителите на местния бизнес в Кърджали. На събитието са поканени членовете на Бизнес сдружение „КРИБ – Кърджали”, които да се запознаят с основните приоритети на партията в сферите на финансите и икономиката и да споделят с него ежедневните предизвикателства, пред които собствениците на бизнеси в областта са изправени. В разговора се предвижда да се включат и кандидатите за народни представители на „Има такъв народ“ от 9-и МИР Кърджали, начело с водача на листата Васил Георгиев.

Професионалният опит на Любомир Каримански включва работа за редица международни институции, сред които Асоциация на банките в Люксембург, Групата на участниците от банковия сектор в Париж и Европейския платежен съвет в Брюксел, като се фокусира върху иновативни технологии в банковия сектор. Към богатата му биография се добавя и преподавателска дейност в Университета за национално и световно стопанство в София.

Каримански беше и сред най-големите критици на практиките, прилагани при обезпечаването на кредити, взимани от Българската банка за развитие, концентрацията им в дружества, които са икономически свързани помежду си и допускането на конфликт на интереси.

Освен с членовете на КРИБ, Любомир Каримански, Васил Георгиев и кандидатите от листата на „Има такъв народ“ ще се срещнат и със свои симпатизанти по време на Парк Феста, организиран от партията в парк Арпезос в 19 ч. днес. Самото събитие продължава и утре, когато към местния екип на партията ще се присъедини сценаристът на „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ Александър Вълчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0