Тишина в Одрин! (видео)

Тишина в Одрин! (видео)

Тишина в Одрин (Edirne) – любима дестинация на кърджалийци в последно време! Улици и булеварди са празни. Нито един човек не може


Тишина в Одрин (Edirne) – любима дестинация на кърджалийци в последно време! Улици и булеварди са празни. Нито един човек не може да се види дори по най-оживените в друго време булеварди „Сарачлар“ и „Чилингирлер“. По „Талатпаша“, чийто трафик ужасява нашенците, няма движение. Одрин е като изоставен град.

В Турция са в сила нови строги мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19. В делнични дни бе въведен комендантски час всеки ден от 21.00 ч. до 05.00 ч. на следващия ден, а вчера и днес – пълна забрана за излизане извън домовете с начален час 21.00 ч. в петък до 05.00 ч. в понеделник – 7 декември. Освободени от това задължение са: медицинският персонал и социалните работници, държавни служители на изборни длъжности, както и работещи лица, които могат да докажат с документи трудовата си заетост.

Хранителни магазини работят в събота и неделя с работно време от 10.00 ч. до 17.00 ч., като на гражданите е позволено да излизат за покупки от първа необходимост на пешеходно разстояние от домовете си.

Кадри: Edirnesonhaber

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0