Тийнейджърът от родопско село, потрошил кола за 400 бона, вече има Lamborghini за 480 000 лева

Тийнейджърът от родопско село, потрошил кола за 400 бона, вече има Lamborghini за 480 000 лева

18-годишният Божидар от Родопите, който буквално преди 2 дни смля "Мерцедес Брабус" за 400 бона по пътя между Слънчев бряг и Свети Влас, днес вече кар

18-годишният Божидар от Родопите, който буквално преди 2 дни смля „Мерцедес Брабус“ за 400 бона по пътя между Слънчев бряг и Свети Влас, днес вече кара Lamborghini Urus. Самият той се изфука в Инстаграм, където е публикувал кратко видео, заснето зад волана на SUV-а, струващ не по-малко от 480 000 лева, пише Бургас24.

Младежът, който бе участник в зрелищната катастрофа на 4 август и бе определил себе си като The wolf of all streets – очевидна заигравка със заглавието на култовия филм за американския милионер Джордан Белфорт The wolf of Wall Street, е изтрил голяма част от снимките си в социалната мрежа след инцидента.

Подобно на Белфорт, Божидар също демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони, пише „Флагман“. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден.

Припомняме, че бащата и чичото на Божидар от неделинското село Козарка са съсобственици на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци в Родопите, която зарежда всички търговски вериги в страната.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 5
 • comment-avatar

  Акъл не може да му купи тати ….

 • comment-avatar

  Не пръскай мозък,детето е много добро,но има парички!Не се дразни!

 • comment-avatar

  А тати дали ще може да купи на отрочето си освен мозък и здраве? Казват, че няма лоши или невъзпитани деца. Има лоши и безотговорни родители! Вярно е!!!

 • comment-avatar

  Със пари живот несе купува .той прави злона сина си.малък е още .

 • comment-avatar
  Джони Кеш 2 години ago

  Тати живот не може да му купи! Доброто дете ще оцени това ,което му се дава,макар и наготово. Казва се възпитание!Но , когато не си го постигнал сам,не ти пука,не ти е мило. „Доброто“дете няма нищо! Татко му и чичо му имат.Като почне да печели сам ,тогава ще има. А до тогава пак ще се о…е! Има Съдник горе!