Тестове за COVID-19 дариха кандидати на ДПС на социалните услуги

250 броя Foaming test – комплект за скрининг на коронавирус  COVID-19, дариха кандидатите за народни представители от ДПС&nb

250 броя Foaming test – комплект за скрининг на коронавирус  COVID-19, дариха кандидатите за народни представители от ДПС  на  12 социални услуги на територията на град Кърджали. Дарението беше получено от ръководителите на социалните услуги и е предназначено за персонала и пълнолетните потребители. Тестът може да се използва за установяване на клиничното състояние на хора без потвърдена диагноза за COVID-19, които са в инкубационен период на вируса и имат някои клинични симптоми, както и за проследяване на клиничното състояние и прогнозата на пациенти с установен  COVID-19.

Дарението, което е на стойност близо 10 000лв.  беше връчено от кандидатите за депутати Ресми Мурад и Адлен Шефкед.

Адлен Шефкет, която беше народен представител в 44-тото НС благодари на социалните експерти от община Кърджали за доброто сътрудничество  през изминалите години в полза на жителите на кърджалийци. Здравето на нашите съграждани е най-важното за нас, затова решихме дарението да е в сферата на здравеопазването, надявам се да бъде полезни на Вас, Вашия персонал и потребителите на услуги, подчерта А.Шевкед. Ресми Мурад поздрави община Кърджали за 12-те делегирани услуги. Това е доказателство, че общината  работи добре и се грижи за своето население и хората, които имат нужда от такива услуги. Нека на 4 април нашият избор бъде за политическата партия, която  работи за населението и ни представлява достойно, а това е изборът на №9 в бюлетината, призова той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0