Темите: ББ подава оставка, войвода сънува джендър република, ци² губят, татуси ликуват

Темите: ББ подава оставка, войвода сънува джендър република, ци² губят, татуси ликуват

Сваленото горнище на банския не те прави актуална, независимо от измерението на „божия дар“ или кубиците на силикона. Ак

Сваленото горнище на банския не те прави актуална, независимо от измерението на „божия дар“ или кубиците на силикона. Ако искаш да си в крак с плажната мода това лято, трябва да показваш татуси. Яки татуси.
Татуировката победи монокинито на българските плажове в лято`2020!
На плажа пици има много, по развяващите голи цици вече са кът. Твърде скромно присъствие. Почти като катастрофален спад на рейтинг на министър-рекламно лице на хипермаркет за евтини храни.

В политиката, вчера Бойко Борисов обяви една голяма новина и анонсира друга – оставя блокадите и предстои да вземе важно решение. Ако не се случи „нещо по-така“, премиерът ще подаде оставка, вероятно през септември или октомври, и ще съхрани шансовете си да излезе първи, макар и със скромна преднина, и на следващите избори. Ще се опита да запази за себе си летните август и септеври, а чак когато замирише на есен и зимни кахъри, тогава би позволил ход на президента Румен Радев. За решението му от значение е и кой ще е служебният премиер, посочен от президента – дали Бойко Рашков или по-стряскаща управляващите фигура…

Борисов е много в час какво се случва и какво предстои. Но около него е голям дефицит на мисъл и послания. Абсолютни двойкаджии. Не е достатъчно само да храниш клакьорите, някой трябва да им налива и акъл.
Войвода от властта направи „голямото откритие“, че ако правителството падне сега, ще дойдат други, за да „доведат гей браковете“ и „създадат джендър република“. Вместо да отиде в района на огнения ад в Хасковско и да каже какво ще направи армията в тези бедствена ситуация, вицепремиерът Красимир Каракачанов се напъваше да се хареса на премиера с джендър хипотези.
Някакъв от хонорарния лист на ГЕРБ с „олозите“ и „орите“ (политолози, социолози, анализатори и т. н.) пък я подкара хептен пещерната – от предсрочните избори най-много щели да спечелят ДПС, защото гурбетчиите се били прибрали. Първо, нашенците, които работят в Западна Европа, не са стадо овце. Второ, отпуските на някои свършиха, други ще се приберат в Западна Европа и Турция до края на август. А схемата „Днес подадена оставка, нови избори – другата седмица“ може да се храни само в главите на горните „ози“ и „ори“.

Борисов, ако още иска първото място, най-напред трябва да се освободи от хората в екипа си, които се държат като трапезни воеводи или просто са като увиснали цици на български плаж. Защото накрая изводът мое да се окаже „Гледай и не вярвам на ушите“.

Забрана за ретранслиране на абсурдни изводи и примитивни послания.
24rodopi.com
Бележка: Това са част от темите, които търпят развитие днес, утре, вдругиден… И още: Борисов разбра, че един Гюнай тежи повече от Биков, Гърневски, Марков и професорката без компетенция. Мълчанието на ДПС. Да ти ритнат трудовата книжка на Орлов мост.
Четете 24rodopi.com!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0