Темата +: „Убиецът“ по жицата: Отрязах главата на жената, сложих я на масата!

Темата +: „Убиецът“ по жицата: Отрязах главата на жената, сложих я на масата!

„Отрязах главата на жена си и я сложих на масата!“-това предал като сигнал до 112 кърджалиецът, който бе задържан от пол

„Отрязах главата на жена си и я сложих на масата!“-това предал като сигнал до 112 кърджалиецът, който бе задържан от полицията, вдигайки я по фалшива тревога. Акцията по задържането му събудила любопитството на съседите му, които разкриха подробности за 24rodopi.com относно менте-сигнала до спешния телефон.
Както вече писахме, криминалисти от РУ-Кърджали разкрили автора на позвъняването в рамките само на час.
Около 15 часа в сряда постъпило съобщение от мъж, представил се с фалшиво име, че е убил жена си. Полицейски служители започнали незабавни проверки и оперативни действия, в резултат на които установили автора на неверния сигнал – 54-годишен, който е задържан за срок до 24 часа. В полицейското управление е започната проверка по чл.326, ал.1 от Наказателния кодекс за подаден заблуждаващ сигнал за произшествие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
„Бил е пиян, незнайно как му хрумнало да се обади на 112, какво му е влязло в главата“, пък коментираха съседи.
Опитът на 54-годишния кърджалиец да потърси внимание по този начин обаче може да му излезе солен. За подобен род деяние Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода до две години, както и глоба.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0