Темата +: Новогодишният рекорд по „Пия, карам, блъскам“ е на жител на Ардино

Темата +: Новогодишният рекорд по „Пия, карам, блъскам“ е на жител на Ардино

Националният рекордьор по шофиране след солидна консумация на алкохол по време на празниците е от община Ардино. Това научи 24rodopi

Националният рекордьор по шофиране след солидна консумация на алкохол по време на празниците е от община Ардино. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.
Припомняме, че проверката с дрегер на катастрофиралия мъж, часове преди Нова година, го прати на първо място в страната с 3,11 промила. Това обяви Мария Ботева от отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Гранична полиция“ по време на брифинг в столицата.
25-годишен с „Ауди“ загубил контрол над управлението на кръстовището между ул.“Стефан Стамболов“ и бул.“Христо Ботев“ и блъснал правилно паркиран „Мерцедес“, който се задвижил и ударил паркиран пред него „Опел“. Тестът за алкохол на водача отчел 3,11 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали, посочиха от Областната дирекция на полицията.
Инцидентът стана около 3 часа на 31 декември на кръстовището на Новия мост в квартал „Възрожденци“.
„Други фрапиращи случаи има на териториите на Ямбол – 3,10 промила, Враца – 3,06 промила, на територията на Бургас – 3,04“, каза още на брифинг в столицата Мария Ботева.
Възможно е обаче 25-годишният рекордьор от Ардинско да сдаде първото място след като кръвната проба бъде готова. Тенденцията сочи, че показанията от кръвния тест винаги са с малко по-ниски стойности от пробата с издишан въздух.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0