Темата +: Какво високо строителство, ние продаваме терена!?

Темата +: Какво високо строителство, ние продаваме терена!?

„Няма проблем, няма скандал, няма процедура за високо строителство! Въпросният терен отдавна е обявен за продан“, това посо

„Няма проблем, няма скандал, няма процедура за високо строителство! Въпросният терен отдавна е обявен за продан“, това посочва пред 24rodopi.com собственикът на имота в кърджалийския квартал „Байкал“, заради който от ПП ГЕРБ разпространиха декларация.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ възразяват срещу подготвяното от община Кърджали изменение на общия устройствен план на града в частта му за УПИ XVII-253  в кв. 46 по плана на кв. „Байкал“. Целта на въпросната промяна била да се разреши високо етажно застрояване.

„Има съмнения, че стъпката е в услуга на лица, близки до ръководството на общината, които са придобили имоти в квартала и имат инвестиционни намерения“, твърдят от ГЕРБ.

Шумът за имота в „Байкал“ тръгнал от съсед, който настоявал да се предвиди строителство на калкан, за да може и той да гради кооперация, посочва собственикът на имота в правото си на отговор по повод публикацията ни „В „Байкал“: Не искаме високо строителство, пак ли „наши хора“ имат интерес?!“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0