Темата+: Велосипедистът на пътя – инцидент след… няколко бири?!

Темата+: Велосипедистът на пътя – инцидент след… няколко бири?!

Изпити няколко бири в селска кръчма са възможната причина за инцидента с велосипедист на пътя край Бял извор. Това е една от версиите, след като колое

Изпити няколко бири в селска кръчма са възможната причина за инцидента с велосипедист на пътя край Бял извор. Това е една от версиите, след като колоездач бе открит около 21,30 часа снощи в безпомощно състояние. 

Припомняме, че 60-годишният мъж бе транспортиран с черепна травма и настанен в интензивното отделение на болницата в Кърджали.

Родопчанинът работил като пазач в местна мандра. След като приключил смяната той се отбил в кръчма в „Диамандово“ (на снимката), разкриха за 24rodopi.com негови познати. Изпил няколко бири и дори изрекъл „Как ще се прибера сега?“. 

Мъжът живее в съседното село Падина заедно със съпругата си. Вероятно на завой е изгубил контрол над велосипеда и е паднал, разсъждават негови съселяни. Не са били открити следи от автомобил, нито е имало поражения по велосипеда вследствие на удар от лека кола, посочиха още те за 24rodopi.com.

Мъжът вече е контактен.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0