Темата +: Арестуваният сериен обирджия е 40-годишен, съпричастен към 17 домови кражби!

Темата +: Арестуваният сериен обирджия е 40-годишен, съпричастен към 17 домови кражби!

При съвместна операция на криминалисти от ОДМВР-Кърджали и полицейските управления в областния град и Момчилград е бил разкрит сери

При съвместна операция на криминалисти от ОДМВР-Кърджали и полицейските управления в областния град и Момчилград е бил разкрит сериен извършител на кражби от жилища, съобщават от регионалния пресцентър в потвърждение на новината на 24rodopi.com.
40-годишен, съпричастен към 17 домови кражби в Кърджали и Момчилград, е задържан снощи, посочват от Областна дирекция на полицията.
От жилищата, в които извършителят влизал с взлом, са били крадени главно пари и златни накити. 15 от престъпните посегателства са били извършени през месец август, тази година, като приоритетно са били атакувани апартаменти на първия етаж. В 7 от случаите няма данни от домовете, в които е било влизано, да липсват пари и вещи. При направена справка е изяснено ,че задържаният до края на миналата година е изтърпявал ефективна присъда в затвора в Пазарджик. Работата по образуваните досъдебни производства продължава.
Предстоят разпити, претърсвания и други процесуално-следствени действия в хода на разследванията под наблюдението на Районните прокуратура в Кърджали и Момчилград.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0